Toimii kaikilla laitteilla

HTML5-pohjainen Mobie eSmart -koulutus-/perehdyttämisjärjestelmä on suunniteltu sellaiseksi, että se toimii kaikilla laitteilla, kosketusnäytöllisistä älypuhelimista, tablet-laitteisiin, tietokoneisiin ja nettiselaimen sisältäviin tv-vastaanottimiin, niiden käyttöjärjestelmästä ja näytön koosta riippumatta.

Toimii myös ilman verkkoyhteyttä

Mobie eSmart on saatavilla myös joko Mobie Oy:n valmistamille mobiililaitteille, tai tavallisille USB-muistitikulle/Micro SD-korteille asennettuina offline-versioina, jotka toimivat täysin ilman verkkoyhteyttä. Offline version opintosuoritteet voidaan siirtää nettiyhteydellä organisaation pilvipalveluun analysoitaviksi. Offline-version käyttö mahdollistaa perehdyttämismateriaalien käytön sellaisissakin olosuhteissa, joissa nettiyhteyttä ei ole käytettävissä. Ainutlaatuinen palvelu on saatavissa myös military-tason tietosuojauksella varustetuille USB-tikuille asennettuna versiona, sellaisissa tilanteissa, joissa vain korkein tietoturvataso riittää.

Henkilökohtainen oppimisympäristö

Mobie eSmart Offline toimii myös työntekijän henkilökohtaisena oppimisympäristönä ja portfoliona. Voit tehdä henkilökohtaisia muistiinpanoja suoraan kurssimateriaaleihin ja sisällyttää niihin upotettuja dokumentteja (esim. Word, Excel, PowePoint, OneNote, PDF), tai omalla laitteella otettuja valokuvia, videoita, tai äänimuistioita. Näin työntekijä voi palata myöhemmin kurssia läpikäydessään omiin muistiinpanoihinsa, tai esimerkiksi videolle tallentamaansa työvaiheeseen.

omat_muistiinpanot_1600

Mobie eSmart puhelimessa

Lue lisää (klikkaa kuvaa)